Web dizajn

web dizajn

Biti prisutan na internetu, za svaku imalo ozbiljniju djelatnost važan je faktor koji će poboljšati poslovnu komunikaciju i ugled Vas i Vaše tvrtke, a kod poslovnih partnera i klijenata potvrditi Vašu kvalitetu, postojanost i sigurnost poslovanja. Kako bi se upravo vaša web stranica istaknula iz mnoštva postojećih potreban vam je kvalitetan i prepoznatljiv dizajn. Za svakog klijenta izrađujemo dizajn koji će ga prezentirati na najbolji način. U ponudimo imamo nekoliko modela izrade stranica, od onih koje su prilagođene malim poslovnim subjektima, do standardnih internet stranica, te web shopova.

 

Sama izrada internet stranica odvija se na sljedeći način:

 

Početni razgovor s klijentom kako bi dobili uvid u njegove želje
Priprema materijala koje klijent želi postaviti na internet stranici (Osobni podaci o Vama i Vašoj djelatnosti, Opis Tvrtke; kada je nastala;      čime se bavi, Popis i cjenik proizvoda i usluga kojima raspolažete, Pismeni opis Vaših eventualnih želja i zamisli, Fotografije, skenirane      slike ili slično možete priložiti za obradu, ostale podatke koje smatrate potrebnim)
Konzultacija s klijentom
Izrada internet stranica
Postavljanje na web server

 

Akcije / Trajno niske cijene

Akcija mjeseca !!!

Pogledajte koja je trenutna usluga po akcijskoj cijeni ponuđena za tekući mjesec!

Više

Slike na platnu

Jedinstveni poklon za malu cijenu! Priuštite si umjetničku sliku od vaše fotografije, koja će uljepšati vaš dom ili poslovni prostor!

Više

Screen saveri

Idealno vizualno rješenje za kase caffe barova, pizzeria, trgovina, te za svako osobno računalo!

Više

Multimedijalne prezentacije

Budite u koraku s vremenom! Prezentirajte svoju tvrtku, djelatnost ili sebe na najmoderniji način!

Više